NaslovnicaVijestiOpet namješten ždrijeb?

Opet namješten ždrijeb?

Nakon svakog ždrijeba pojavi se ista priča. Priča o namještanju ždrijeba, o tome kako je neka interesna skupina namjestila kuglice. Bilo da je riječ o Ligi prvaka gdje se redovito proteže pitanje o tome – kako Real Madrid uvijek ima najlakši ždrijeb iako su na svom putu do naslova morali poraziti Bayerna, Atletica i Juventusa, tako i sada nakon ždrijeba za skupine Svjetskog prvenstva u Rusiji pojavila se teorija o tome kako je domaćin dobio “najlakšu grupu ikad”. Twitter zajednica i druge društvene mreže sve više pričaju o namještenom ždrijebu u korist Rusije iako ždrijeb sam po sebi nije bilo naklonjen samo njima, mnoge reprezentacije prošle su poprilično dobro. Sukob najvećih je može se reći izbjegnut, osim eventualno Španjolske i Portugala.

Rusija je najlošije plasirana momčad na prvenstvu po FIFA ljestivici, a nalazi na 65. poziciji, a druga najlošija momčad je Saudijska Arabija koja se nalazi na 63. poziciji. Koliko je Rusija loše plasirana govori činjenica da su ispred nje momčadi poput Haitija i Burkine Faso. I kada se to uzme u obzir onda je jasno zašto su u Rusiji zadovoljni skupinom: Rusija, Egipat, Saudijska Arabija, Urugvaj.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Skupina A

U skupini A nalazi se domaćin Rusija te Urugvaj koji je favorit ove skupine, a uz njih Egipat i Saudijska Arabija. Rusija je prošla odlično, ako se uzme u obzir da su u drugom potu mogli dobiti Španjolsku, Kolumbiju, Englesku onda Urugvaj i nije tako loša opcija.

U trećem potu mogli su izvuče ekipe poput Danske, Švedske, Islanda, ali imali su nešto više sreće i dobili su Egipat, a u četvrtom potu mogli su dobiti čak i Srbiju jer im se kvota od dvije europske momčadi do tog trenutka nije još popunila, a s obzirom na to da je Rusija skupina A, mogli su izvući bilo koju momčad iz tog pota jer prvi izvlače i oni izvuku baš najlakšeg protivnika – Saudijsku Arabiju.

Naravno, da je odmah krenula polemika oko tog je li ždrijeb namješten. Uvijek će postojati oni koji vjeruju u teorije zavjere kako veliki igrači namještaju sve u svoju korist, a je li moguće da je ždrijeb stvarno namješten ostavlja se svakome na osobnu procjenu.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!