Opklada zbog koje Modrić, Ramos i Marcelo gube novac: Ronaldo im je dokazao da ga nikada ne otpisuju!

Prije nekoliko mjeseci smo pisali o posebnoj i zanimljivo okladi unutar svlačionice Real Madrida. Glavni akteri ove oklade su Luka Modrić, Sergio Ramos i Marcelo, na jednoj strani a na drugo je sam Cristiano Ronaldo.

Ronaldo im je dokazao

Cristiano Ronaldo nije započeo dobro ove sezone u španjolskom prvenstvu. Prvo je dobio suspenziju od pet utakmica jer je gurnuo suca, a onda jednostavno nije pronašao pravu formu te je imao dugačak post bez golova. U određenom trenutku, Lionel Messi je imao čak 12 pogodaka više od Portugalaca, te se činilo kako će argentinski reprezentativac lagano osvojiti tiulu najboljeg strijelca ove sezone u La Ligi.

>> Jose Mourinho pronašao zamjenu za Luke Shawa: Englez odlazi na kraju sezone

Tada je pala oklada. Cristiano je još prije nekoliko mjeseci bio uvjeren da će biti prvi strijelac prvenstva, a potom je pozvao saigrače da se klade s njim. Triojica su prihvatili ovaj izazov, a oklada između Ronalda i Luke Modrića, Sergija Ramosa i Marcela je pala. Naravno, ulog je financijske prirode, ne znamo koliki je iznos, ali španjolski mediji su izvijestili da ulozi nisu mali. Gubitnik oklade neće osvojiti novac, nego će novac će biti proslijeđen u dobrotvorne svrhe.

Modrić, Ramos i Marcelo sada su se počeli tresti te ih je zgrabila panika, jer je Portugalc s četiri pogodaka u nedjelju protiv Girone svoj konto povećao na 22 golova, što je samo tri manje od trenutno prvog strijelca španjolskog prvenstva Messija.

Bit će zanimljivo!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.