NaslovnicaVijesti(FOTO) Opljačkan igrač Intera: Dva naoružana pljačkaša ukrali sat vrijedan 30.000 eura

(FOTO) Opljačkan igrač Intera: Dva naoružana pljačkaša ukrali sat vrijedan 30.000 eura

Opljačkan igrač Intera. Samo nekoliko sati nakon pobjede Intera nad Genoom u subotu, Maura Icardija presreli su naoružani lopovi te mu otuđili sat vrijedan 30.000 eura. Dvojica muškaraca su mu prišla te zatražila novac dok se Icardi parkirao na Aveniji Elvezia u Milanu, a jedan je imao pištolj.

Opljačkan igrač Intera

Icardi je odbio dati novac ali su primijetili sat na njegovoj ruci te mu ga oteli i pobjegli.

Icardi se samo dvije sedmice ranije na Instagramu pohvalio tim satom…

[su_williamhill_bet10get20_mali]

2

Icardi je rođen u Rosariju, ali se sa samo 6 godina s porodicom preselio u Španiju. Nogometnu karijeru je započeo u niželigaškom Vecindariju u čijim je omladinskim selekcijama postigao preko 500 pogodaka. Godine 2008. primijetili su ga skauti Barcelone i Real Madrida, a zanimanje su pokazali i Valencia, Sevilla, Espanyol, Deprotivo La Coruña, kao i engleski Liverpool i Arsenal.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Katalonski klub ipak je bio najprivlačniji i Icardi je potpisao ugovor do 2013.

Krajem aprila 2013. direktor Intera potvrdio je da će početkom ljetnog prelaznog roka Icardi postati novi igrač milanskog tima. Tu informaciju je kasnije potvrdila i uprava Sampdorije.

Oženjen je argentinskom starletom Wandom Narom. Nara je bila udata za Icardijevog bivšeg saigrača u Sampdoriji, Maxija Lopeza, ali se par razveo nakon što je otkrivena njena veza s Icardijem u decembru 2013. Nara i Icardi vjenčali su se u maju 2014, nedugo nakon završetka razvodne procedure u Buenos Airesu. Tokom aprila 2014. prije meča Intera i Sampdorije Lopez se odbio rukovati s Icardijem, pa su mediji tu utakmicu prozvali “Wanda derby”. Icardi je postigao dva gola, a Inter je pobijedio 4-0.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!