NaslovnicaVijestiOPREZ KLADIONIČARI: Bayern ovog vikenda putuje u Leipzig bez ključnog igrača!

OPREZ KLADIONIČARI: Bayern ovog vikenda putuje u Leipzig bez ključnog igrača!

Prvak Bayern iz Munchena ostat će bez veznog igrača Leon Goretzke u svom bundesligaškom meču protiv RB Leipziga u subotu, nakon što je njemački reprezentativac imao operativni zahvat ovog tjedna.

OPREZ KLADIONIČARI

Goretzka je ozlijeđen na treningu dok je bio na međunarodnoj dužnosti prošli tjedan i trebala mu je operacija za smanjenje modrica na lijevom bedru, saopćio je klub.

Trener Niko Kovač dobro zna da će trebati njegov najbolji sastav protiv Leipziga da bi ih pobijedili, Leipziga koji je uživao u odličnom startu sa tri pobjede u tri ligaške utakmice  i nalaze se na vrhu tabele sa devet bodova.

Bayern je drugi sa sedam bodova, nakon što su remizirali sa 2-2 protiv Herthe u prvoj utakmici u novoj sezoni.

Obrana Leipziga je do sada najbolja u ligi, primivši samo dva gola, dok je njihov napad bio snažan, na leđima napadača Tima Wernera, koji je postigao hat-trick protiv Borussije M’gladbach.

Werner već ima pet ligaških golova, jedan manje od napadača Bayerna Roberta Lewandwoskog, koji je također uspio postići hat-trick u ranoj sezoni.

Ova ozljeda Goretzke je veliki hendikep za Bayern, tako da želimo upozoriti sve koji se budu kladili na ovu utakmicu, da to urade sa dodatnim oprezom.

Uz to, najbolje koeficijente i razrade na ovu utakmicu možete pronaći u najboljoj kladionici na svijetu.

Koeficijent na pobjedu domaćina RB Leipziga u ovoj utakmici najbolji je u bet365 kladionici i iznosi 3.80, dok je na remi čak 4.00. Iako će biti bez Goretzke na ovom putovanju, Bayern je i dalje ogroman favorit za pobjedu sa koeficijentom od 1.80.

S obzirom da bet365 kladionica nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, kao što to imaju zemaljske kladionice, ovi koeficijenti su jedni od najboljih u svijetu. Tu je naravno i Cash Out opcija koju nam nudi najbolja svjetska kladionica i možemo je upotrijebiti u bilo koje vrijeme, čak i kada je utakmica u toku!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!