NaslovnicaVijestiOPREZ ZA KLADIONIČARE: City u problemima pred susret sa Bournemouthom!

OPREZ ZA KLADIONIČARE: City u problemima pred susret sa Bournemouthom!

Oprez za kladioničare! City u problemima pred susret sa Bournemouthom! Stigao nam je još jedan vikend pun dobre ponude i dobrih utakmica. Jedna od tih utakmica je ova između Manchester Cityja i Bournemoutha.

OPREZ ZA KLADIONIČARE

Trio iz Manchester Cityja, Bernardo Silva, Ilkay Gundogan i Gabriel Jesus ostaju pod znakom sumnje za subotnju utakmicu protiv Bournemoutha u Premier ligi.

Isti ovaj trio je propustio utakmicu Lige prvaka protiv Lyona i njih će procijenit pred ovaj susret.

Igrač Kevin De Bruyne koji je pod ozljedom koljena, se očekuje na terenu u narednim tjednima, ali neće biti dostupan na Etihadu ovog vikenda.

Lijevi bek Benjamin Mendy koji također ima problema sa koljenom i vratar Claudio Bravo će biti dugo odsutni.

Moguća postava Cityja: Ederson, Muric, Walker, Danilo, Stones, Otamendi, Laporte, Kompany, Zinchenko, Delph, Fernandinho, Mahrez, Sterling, Sane, D Silva, Foden, Diaz, Aguero.

City i dalje ima nevjerojatno kvalitetnu momčad na raspolaganju i možda za njih ovo neće biti problem, s obzirom da je koeficijent 1.11 na njihovu pobjedu, ali budite oprezni ukoliko se budete kladili na njih.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!