NaslovnicaVijestiOPREZNO KLADIONIČARI: Evo razloga zašto Liverpool možda neće ostvariti pobjedu protiv Napolija!

OPREZNO KLADIONIČARI: Evo razloga zašto Liverpool možda neće ostvariti pobjedu protiv Napolija!

Oprezno kladioničari! Evo razloga zašto Liverpool možda neće ostvariti pobjedu protiv Napolija! Liverpool jednostavno večeras mora pobijediti posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Napolija.

OPREZNO KLADIONIČARI

Nakon što su izgubili tri gostujuće utakmice u svojoj skupini po prvi put, Redsi moraju pobijediti svoje goste sa 1-0 ili sa dva i više golova razlike kako bi se kvalificirali za osminu finala Lige prvaka.

Iako će publika na Anfieldu napraviti nevjerojatno zastrašujuću atmosferu, utakmica će biti napeta i sve loše stvari će samo poslužiti za povećanje osjećaja nelagode u ovoj utakmici.

A to je definitivno imenovanje Damira Skomine kao glavnog suca koji sigurni smo neće dobro proći kod navijača Liverpoola, dok su Redsi igrali četiri utakmice koje je sudio Skomina i sve četiri su izgubili. Zbog toga vam govorimo da budete oprezni sa koeficijentom od 1.61 na pobjedu Liverpoola.

Napoli je očigledni autsajder u ovom susretu sa koeficijentom od 5.50 na bet365 kladionici, međutim ne treba ih otpisati tako lako.

Redsi su prvo igrali susret protiv Fiorentine na Anfieldu 2009. godine u Ligi prvaka, a tu utakmicu je naravno sudio Damir Skomina. Liverpool je vodio sa 1-0 u toj utakmici, međutim golovi Jorgensena i Gilardina koji su tada igrali za Fiorentinu su podarili talijanima tri boda. Gilardino je tada postigao gol u posljednjim minutama susreta.

Liverpool je tada već bio ispao iz skupine, ali taj poraz im je dolio sol na ranu. Prošlo je skoro šest godina otkako je Skomina ponovo sudio Liverpoolu. Poraz od 1-0 protiv Besiktasa je ovog puta odveo utakmicu u 1/16 finala Europske lige na produžetke, da bi Liverpool na kraju izgubio na penalima.

Oni nisu bili bolji ni kada im je slovenski sudac sudio godinu poslije, kada je Jurgen Klopp odveo Liverpoola u polufinale Europske lige. Villarreal je postigao gol u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena što je donijelo prednost domaćinima u prvoj utakmici.

Međutim, Redsi su na kraju prošli u to finale nakon što su na Anfieldu smanjili deficit, ali je poraz od Unai Emeryjeve Seville u finalu završio sve nade za trofejom te sezone.

Posljednji susret koji im je sudio SKomina je bio polufinale Lige prvaka prošle sezone protiv Rome. Iako su Redsi prošli u finale, poraz je bio protiv Rome sa 4-2 u gostima. Taj poraz je bio četvrti poraz Liverpoola pod sucem Damir Skominom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!