NaslovnicaVijestiOsijekov Hulk srušio Dinamo pa poslao emotivnu poruku!

Osijekov Hulk srušio Dinamo pa poslao emotivnu poruku!

Gabriel Boban, poznat kao Bobi ili Gabra, ali i kao Hulk jučer je u derbiju Dinama i Osijeka srušio Dinamo na Maksimiru. Osijek je slavio u Zagrebu i tako vratio Hajduka u igru za naslov. Prvenstvo nije gotovo, ali ova pobjeda posebno je draga jedinom strijelcu na jučerašnjoj utakmici.

Gabrijel Boban proživljava najteže trenutke u svom životu. Prije nešto više od godinu dana Bobanu je preminuo otac, a prije nekoliko tjedana njegov brat Bruno Boban preminuo je na nogometnom terenu u Slavonskom Brodu. Braća Boban rodom su iz Velike kraj Požege. Bruno je u prvoj polusezoni igrao za Slavoniju iz Požege, a na polusezoni prešao u Marsoniju i baš na utakmici protiv ‘svoje’ Slavonije preminuo pred svojim suigračima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bio je to događaj koji je potresao hrvatsku javnost, 25-ogodišnji Bruno dobio je lagani udarac loptom u prsa nakon čega je napravio još 3-4 koraka te se srušio jer mu je otkazalo srce. Trener Marsonije te Brunini prijatelji i bivši suigrači iz Slavonije pokušavali su Brunu vraćati u život čak 45 minuta. U nekoliko trenutaka Gabrijelov mlađi brat davao je znakove života, na terenu su se čuli krici i jecaji, a na tribinama plač i molitva. Nestvarno i potresno.

Gabrijelu nije lako, ali iz ove teške životne situacije vratio se jači nego ikada. U prošlom kolu bio je jedan od najboljih igrača na terenu u pobjedi Osijeka nad Istrom, a jučer je srušio Dinama u Maksimiru te nakon utakmice poručio: “Velika je ovo pobjeda, a ovaj gol mi je posebno drag. Ovaj gol posvećujem ocu i bratu.”

[su_bet_builder]

“Svaka mu čast kako je ustao, kako je svojom energijom dao dostatan impuls, nije mu lako, ali mi smo svi uz njega” poručio je nakon utakmice Bobanov suigrač iz Osijeka, Goran Milović. Jednako tako podršku mu je dala i Osijekova navijačka skupina ‘Kohorta’, a Bobi im se zahvalio na najbolji mogući način.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!