NaslovnicaVijestiOsmina finala Lige prvaka: Evo sa kakavom će postavom PSG igrati protiv...

Osmina finala Lige prvaka: Evo sa kakavom će postavom PSG igrati protiv Dortmunda!

Na konferenciji za novinare pred utakmicu Lige prvaka, PSG-ov Thomas Tuchel je izrazio važnost povratka Neymara u sastav koji će igrati protiv Borussije Dortmund u osmini finala.

Osmina finala

“Neymar se vratio i dobro je”, rekao je Tuchel, preko Le Parisiena. “Ako se ništa ne dogodi tijekom treninga, on će igrati. Ako bude igrao, to mijenja sve.”

Na pitanje kako Neymar sve mijenja, Tuchel je objasnio zašto je Brazilac toliko važan za ono što PSG radi na terenu.

“Kad je Neymar na terenu, on donosi samopouzdanje, kvalitetu i sposobnost da bude ključan. To mijenja sve za njegove suigrače, za Kyliana, za sve nas. Daje samopouzdanje cijelom timu, kao i meni. Nemamo drugih igrača s istim kvalitetama.”

Mislim da je sigurno reći da će Neymar biti u startnoj postavi protiv Dortmunda. Ali, tko će s njim izaći iz tunela na stadionu Signal Iduna Park? Tu postaje zanimljivo.

Formacija: 4-3-3

Vratar: Keylor Navas

Braniči: Juan Bernat, Presnel Kimpembe, Thiago Silva, Thomas Meunier

Vezni igrači: Marquinhos, Marco Verratti, Idrissa Gueye

Napadači: Neymar Jr., Kylian Mbappé, Pablo Sarabia

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!