NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: 24-godišnji veznjak iz Rusije stiže na Stamford Bridge!

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: 24-godišnji veznjak iz Rusije stiže na Stamford Bridge!

Osobni uvjeti dogovoreni! 24-godišnji veznjak iz Rusije stiže na Stamford Bridge! Chelsea se, kako se izvješćuje, približio transferu veznjaka Zenita iz Sankt Petersburga, Leandro Paredesu nakon što su pristali na osobne uvjete sa igračem.

Osobni uvjeti

Argentinac je već neko vrijeme povezan sa Plavcima i Daily Mirror sada tvrdi da je postao njihova glavna meta nakon što nisu uspjeli postići dogovor da potpišu Cagliarijevog Nicolo Barellu.

Međutim, Paredes izgleda kao dobra alternativa i trebao bi dati Chelseaju potrebnu dubinu na sredini terena nakon prodaje Cesca Fabregasa u Monaco.

Chelsea bi također mogao imati više mogućnosti zbog sumnje u budućnost Matea Kovačića, sa Hrvatskom koji je na posudbi na Stamford Brdigeu iz Real Madrida.

Paredes je dogovorio osobne uvjete, kaže Mirror, dok je Chelsea također prijavio 27 milijuna funti za 24-godišnjaka.

Mirror tvrdi da se Zenit boji da igrač može štrajkati ako ne prihvate ponudu, pa se čini da je prilično željan da se preseli u zapadni London.

Ako Chelsea mogne ostvariti ovaj posao, mogli bi dovesti dobro siječanjsko pojačanje za klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!