NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Manchester United dovodi zvijezdu iz Francuske za 80 milijuna...

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Manchester United dovodi zvijezdu iz Francuske za 80 milijuna funti!

Manchester United je navodno jedan od klubova koji je dao ponudu za Lyonovog veznjaka Tanguy Ndombelea u borbi protiv Juventusa i Tottenhama za ovog igrača.

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI

Ovo je veliko ažuriranje koje dolazi iz Soccer Link-a, koji tvrdi da su Juventus i Totttenham poslali ponude od oko 53 milijuna funti, ali da su samo Manchester United i šampioni Serije A dogovorili osobne uvjete sa samim igračem.

U izvješću se također objašnjava da Lyon traži približnu naknadu od 80 milijuna funti za svoju zvijezdu, koja ej bila ogromna u Ligue 1 i Ligi prvaka prošle sezone.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Ndombele izgleda kao igrač koji bi koristio Unitedu, ako ga uspiju dovesti, a klubu je hitno potrebno pojačanje za nadogradnju Nemanje Matića i Freda, dvije slabe karike u veznom redu, dok je Ander Herrera napustio Old Traffordu besplatnom transferu ovog ljeta.

Ndombele izgleda savršeno prikladan za zahtjeve nogometne Premier lige, a također bi mogao biti odličan uz zvijezdu Paul Pogbu u Manchester Unitedu, s tim da se par poznaje iz francuske reprezentacije.

Ipak, ostaje da se vidi hoće li Crveni đavoli poboljšati svoju trenutnu ponudu i zadovoljiti Lyonovu cijenu od 80 milijuna funti, što ne bi smjelo biti problem za njih.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!