NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Na Anfield stiže zvijezda od 59 milijuna funti!

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Na Anfield stiže zvijezda od 59 milijuna funti!

Kako se izvješćuje, Liverpool se približava završetku transfera za ofanzivnog veznjaka iz Lyona Nabil Fekira, čime bi navodno Sadio Mane dobio otvorena vrata za odlazak u Real Madrid.

Osobni uvjeti dogovoreni

Ovo izvješće potječe iz Don Balona, koji tvrdi da je Fekir prioritet Liverpoola ovog ljeta, te da je francuski internacionalac već dogovorio osobne uvjete sa Redsima.

U nastavku se govori da Liverpool također ne bi trebao imati mnogo problema sa plaćanjem 59 milijuna funti za Fekira koje navodno traži Lyon.

Don Balon dodaje kako bi Real Madrid sada mogao pojačati svoj interes za Manea, koji je imao sjajnu sezonu na Anfieldu, ali za koba bi Fekir mogao biti pristojna zamjena.

Ipak, govori se da Liverpool možda neće željeti da proda Senegalca, dok se 26-godišnjak dokazao kao pouzdaniji napadač od Mohamed Salaha i Roberta Firmina ove sezone.

Mane je doista postao zvijezda Jurgen Kloppa u napadu i nije čudo da je njegova forma zainteresirala Real Madrida.

Bit će zanimljivo vidjeti može li dolazak Fekira utjecati na stav Liverpoola povodom Manea, ali Don Balon jasno kaže da bi španjolski divovi i dalje morali platiti veliki iznos za bivšu zvijezdu Southamptona.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!