NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Novo pojačanje Uniteda koštat će ih 80 milijuna eura...

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Novo pojačanje Uniteda koštat će ih 80 milijuna eura – potpisuje petogodišnji ugovor od 6 milijuna eura!

Veznjak Lazija Sergej Milinković-Savić se složio sa osobnim uvjetima prije neminovnog transfera u Manchester United.

24-godišnjak je bio jedan od najkonzistentnijih izvođača u Seriji A u posljednjih nekoliko godina, privlačeći pozornost brojnih vrhunskih klubova diljem Europe.

Gazzetta Dello Sport izvješćuje da je United glavni favorit za njegov potpis, a pregovori od 80 milijuna eura su stavili klub sa Old Trafforda u naprednu fazu.

Crveni đavoli dovode Milinković-Savića kao moguću zamjenu za Paul Pogbu, koji je i dalje povezan sa preseljenjem u La Ligu, točnije Real Madrid.

Connah’s Quay – Partizan: Najava prve utakmice drugog pretkola Europske lige!

Prema riječima talijanskog novinara Tancredija Palmerija, zvijezda Lazija dogovrila je sa Unitedom ugovor od 6 milijuna eura godišnje na Old Traffordu.

Iz Expressa kažu kako se očekuje da će Milinković-Savić potpisati petogodišnji ugovor sa Unitedom, a Lazio je već identificirao dva igrača koji će zamijeniti srpskog reprezentativca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!