NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Zvijezda Uniteda na korak od prelaska u Seriju A!

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Zvijezda Uniteda na korak od prelaska u Seriju A!

Vezni igrač Manchester Uniteda Fred se pojavio kao transfer meta za Romu, koja je već na rubu da ga dovede ovog ljeta.

OSOBNI UVJETI

Brazilac je stigao na Old Trafford iz Shakhtara prošlog ljeta uz naknadu od 52 milijuna funti  – prema pisanju Metro Sporta – ali nije uspio ispuniti očekivanja na Old Traffordu tijekom njegove debitantske sezone.

Venecuela – Peru: Najava prvog kola kupa Južne Amerike

26-godišnjak je uspio postići samo jedan gol i jednu asistenciju u 17 utakmica u Premier ligi, ne uspijevajući zaraditi regularno mjesto u Jose Mourinhovoj postavi prije nego što je otpušten, kada je Ole Gunnar Solskjaer naslijedio njegovu stolicu.

Prema pisanju talijanskog Romanista, Fred je sada dogovorio osobne uvjete sa Romom zbog ljetnog transfera, nakon što ga je osobno želio novi šef kluba Paulo Fonseca.

Ekipa iz Serij A želi dovesti Freda na stadion Olimpico na dvogodišnju posudbu, ali viši dužnosnici na Old Traffordu možda žele unovčiti igrača koji još uvijek ima četiri godine u svom postojećem ugovoru.

Sva sredstva prikupljena odlaskom brazilskog internacionalca mogla bi pomoći finansiranju novih transfera, dok je Solskjaer trenutno usred obnove na Teatru Snova.

Fonseca je surađivao sa Fredom u Shakhtaru, osvojivši dva ukrajinska naslova i jedan ukrajinski kup, zbog čega je željan ponovnog okupljanja u Italiji.

Veznjak je pokazao samo neke dijelove svog talenta u Unitedu, ali dosljednost mu je izbakla usred vidljive borbe da se drži korak sa fizičkim zahtijevima u Premier ligi.

Ako Crveni vragovi uspiju potpisati nekoliko novih igrača, dok se tržište ne zatvori, Fred bi mogao ispasti iz momčadi, pa bi prihvaćanjem novog izazova mogao izbjeći takav ishod.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!