NaslovnicaVijestiOSTAJE ILI ODLAZI? Manchester United ima 24 sata da zadrži jednu od...

OSTAJE ILI ODLAZI? Manchester United ima 24 sata da zadrži jednu od najvećih zvijezda!

Čelnici Manchester Uniteda imaju vremena do sutra da aktiviraju klauzulu za jednogodišnje produženje ugovora kapitena kluba Antonija Valencije, čime bi spriječili njegov odlazak iz kluba na kraju sezone.

Valencia bi mogao otići iz Uniteda

Ekvadorski reprezentativac ugovor sa ‘Crvenim vragovima’ ima do kraja juna, a ove sezone se nije baš naigrao zbog brojnih povreda, te je skupio tek osam nastupa u svim takmičenjima. On je na početku sezone kritiziran od strane bivšeg trenera Josea Mourinha zbog toga što je bio u jako lošoj formi, a pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera nastupio je samo jednom.

Norvežanin, koji je na klupu Uniteda stigao krajem decembra, ranije ovog tjedna je potvrdio kako je Valencia ponovo zadobio povredu lista noge, koja ga je mučila kroz cijelu ovu sezonu. Klub je kao njegovu zamjenu prošlog ljeta doveo desnog beka Porta Dioga Dalota za 22 miliona eura, koji je nastupio ukupno 14 puta ove sezone.

Engleske novine The Telegraph pišu kako se klauzula o produženju Valencijinog ugovora mora aktivirati večeras do ponoći, inače bi mogao napustiti besplatno Old Trafford. Još uvijek nije poznato kakav je plan uprave Uniteda, a ukoliko ne aktiviraju njegovu klauzulu, on bi na ljeto mogao otići u redove West Ham Uniteda, koji pokazuje interes za njega.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!