NaslovnicaVijestiOstaje u Londonu: Chelsea "osigurao" jednog od najvažnijih igrača u ekipi

Ostaje u Londonu: Chelsea “osigurao” jednog od najvažnijih igrača u ekipi

Transfer, koji je Chelsea napravio 2016. godine i koji je na prvi pogled izgledao kao prosječan i koji je među navijačima izazvao razočarenje, sa današnje tačke gledišta, ispostavio se kao pogodak u puno. Londonski je danas svog igrča odlučio konkretno nagraditi sa novim ugovorom.

Prije dvije godine posao s Fiorentinom bio je pun pogodak za Chelsea i Marcosa Alonsa. Od dolaska iz Italije, španjolski lijevi bek za Chelsea je odigrao 92 utakmice i postigao impresivnih 15 golova i prije svega postao je jedan od najznačajnijih igrača ove momčadi kao i ljubimac navijača Plavaca.

>> EMERY PRONAŠAO ZAMJENU: Evo koga planira dovesti kao zamjenu za povrijeđene Monreala i Kolašinca!

U klubu su danas s 27-godišnjim Španjolcem odlučili produžiti važeći ugovor  koji je važio do 2021. godine. Španjolac se obavezao sa potpisom novog da će ostati u Chelseaju sve do 2023. godine, kada će imati 32. godine.

[su_bonus]

Osim toga, treba spomenuti da je Alonso je napravio vrlo zanimljiv uspjeh u svojoj prvoj sezoni u engleskoj Premier ligi. Postao je tek prvi nogometaš u povijesti koji je u svojoj debitantskoj sezoni slavio u čak 14 utakmica za redom. Skeptici su vjerovali kako je Conte zaslužan za njegov uspjeh te da će dolaskom Sarrija izgubiti mjesto u ekipi, ali Alonso je još jednom sve demantovao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!