NaslovnicaVijestiOSTANAK U BAYERNU ILI POVRATAK U REAL? Evo što je James Rodriguez...

OSTANAK U BAYERNU ILI POVRATAK U REAL? Evo što je James Rodriguez odgovorio na ovo pitanje!

Veznjak i zvijezda Bayern Munchena James Rodriguez ponovo je izrazio svoju želju za ostankom u Bayern Munchenu nakon što mu istekne trenutna posudba iz Real Madrida. Kolumbijski reprezentativac je u redove njemačkog velikana stigao 2016. godine nakon što je postao višak u ‘kraljevskom’ klubu, te je dogovorena dvogodišnja posudba, koja će isteći sljedećeg ljeta.

James Rodriguez želi ostati u Bayernu

Ipak, Bavarci imaju opciju da otkupe njegov ugovor sve dok traje posudba, a James priznaje kako se nada da će se upravo to i dogoditi. 27-godišnjak je trenutno povrijeđen, a i u jako lošoj formi je krenuo u novu sezonu, baš kao i većina njegovih suigrača.

Međutim, on uživa u životu u Njemačkoj, te bi volio ostati i nakon isteka posudbe. Rekao je: “Situacija je sada drugačija nego prošle godine, jer igram manje. Ukoliko moram otići zbog male minutaže, onda ću otići. Ipak, želio bih ostati jer stvarno osjećam ljubav navijača i cijele Bayernove obitelji.”

On je prošlog mjeseca pretrpio povredu ligamenta koljena, a iz kluba su potvrdili kako će sa terena odsustvovati nekoliko tjedana. Za sada se oporavlja jako dobro, te bi se mogao vratiti i prije očekivanog roka, odnosno prije kraja godine i zimske pauze. O tome je dodao: “Nadam se da ću se u potpunosti oporaviti za tjedan ili dva.”

Pred Bayernom je sljedeće subote ugostiti Nurnberg u okviru 14. kola Bundeslige, gdje se trenutno nalaze na razočaravajućem četvrtom mjestu sa 24 osvojena boda, čak devet manje od vodeće Borussije Dortmund, koja i dalje ne zna za poraz u novoj sezoni. Nakon te utakmice, Bavarci će gostovati kod Ajaxa u okviru posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!