NaslovnicaVijesti"Ostanak u Romi? Nisam siguran da će se to desiti"

“Ostanak u Romi? Nisam siguran da će se to desiti”

Legendarni vezni igrač Rome Daniele De Rossi otkrio je da je nakon čak 17 godina provedenih u klubu spreman na odlazak ovog ljeta.

De Rossi otkrio da bi mogao napustiti Romu

Talijanski reprezentativac je jedan od igrača koji su najviše vremena proveli u rimskom klubu, u koji je stigao 2001. godine, a godinu dana kasnije je debitovao za prvi tim.

Međutim, njegov trenutni ugovor sa Giallorossima traje do kraja sezone, a mediji su pokrenuli špekulacije o njegovoj budućnosti u klubu.

“Ostanak u Romi? Nisam siguran da će se to desiti”, rekao je De Rossi za Sky Sport Italiju, te nastavio: “Nisam još odlučio o svojoj budućnosti.”

Uprkos tome što ima 33 godine, on je igrao redovno ove sezone pod vodstvom trenera Luciana Spalletija.

Skupio je 28 nastupa u Seriji A, od čega je u 15 utakmica proveo cijelih 90 minuta na terenu, te postigao dva gola i upisao četiri asistencije. Također je nastupio i u Europskoj ligi šest puta, gdje je postigao jedan gol.

On bi tako zajedno sa najvećom klupskom legendom Francescom Tottijem mogao napustiti klub na kraju sezone, te staviti tačku na jednu nogometnu eru.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!