NaslovnicaVijestiOSTAO RAZOČARAN: Ferguson predložio upravi Uniteda koga da dovedu, oni ga nisu...

OSTAO RAZOČARAN: Ferguson predložio upravi Uniteda koga da dovedu, oni ga nisu poslušali!

Kako pišu engleski mediji, legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson ostao je razočaran činjenicom da uprava kluba nije poslušala njegov savjet kada su u pitanju transferi u ljetnom prelaznom roku.

Ferguson predložio Unitedu koga da dovedu

Naime, škotski stručnjak je predložio čelnicima Uniteda da dovedu zvijezdu Aston Ville i njegovog sunarodnjaka Johna McGinna, za kojeg je Villa tražila preko 50 miliona eura, ali oni ga nisu poslušali.

Ovo sve je otkrio Bobby Jenks, bivši skaut kluba iz Birminghama. On je rekao: “McGinn je među najboljim veznim igračima u Premier ligi. Sačekajmo da odigra sezonu na ovom nivou i onda ćemo moći reći više o njemu. Ono što znam je to da se Sir Alex Ferguson vjerovatno pita zašto ga Manchester United nije doveo. Sigurno je da će nastaviti pratiti njegov razvoj i mogu se kladiti kako će o tome obavijestiti prijatelje u Unitedu.”

Međutim, ‘Crvenim vragovima’ u ovom trenutku prioritet svakako nije dovođenje novog veznjaka, već ofanzivca. Povrede Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala, dvije glavne zvijezde u napadu, su im svakako pokvarile planove, te im nedostaje igrača u napadačkom dijelu.

Old Trafford su također prošlog ljeta napustili i Romelu Lukaku i Alexis Sanchez, koji su otišli u redove Intera, ali klub nije doveo njihove zamjene. Navodno će im glavne mete u zimskom prelaznom roku biti Lyonov Moussa Dembele, Juventusov Mario Mandžukić, te napadač Bournemoutha Callum Wilson.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!