NaslovnicaVijestiOstati ćete šokirani: Znate li koliko Dele Alii zarađuje na White Hart...

Ostati ćete šokirani: Znate li koliko Dele Alii zarađuje na White Hart Laneu?

Prvo bismo željeli razjasniti jednu stvar – Dele Alii nije siromašan. No, mnogi smatraju kako ipak dobija puno manje novaca nego što zaslužuje.

OIR_resizer

19-godišnjak je jedan od najvećih hitova sezone. Drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u MK Donsu, no sada je jedan od najboljih igrača momčadi sa White Hart Lanea te ako nastavi ovako igrati Spursi bi vrlo lako mogli biti među prve četiri momčadi u ligi.

Njegova sjajna forma u prvom dijelu sezone doprijenila je i većom plaćom. No, sada će zarađivati ‘tek’ 20.000 funti tjedno. Alii je tako jedan od najslabije plaćenih igrača u ligi.

Sjetimo se kada je Raheem Sterling od Liverpoola tražio čak 100.000 funti tjedno. John Stones, primjerice, zarađuje 30.000 funti tjedno.

Čini se kako Aliija ne zanima samo novac, dok Spursi ne žele igraču dati veću svotu novca na osnovu dobro odigrane polovice sezone.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!