NaslovnicaVijestiOštra kazna za Marcusa Thurama zbog pljuvanja protivnika

Oštra kazna za Marcusa Thurama zbog pljuvanja protivnika

 

Marcus Thuram oštro je kažnjen zbog pljuvanja Stefana Poscha na utakmici između Borussije Moenchengladbach i Hoffenheima.

Napadač francuske reprezentacije i njemačkog bundesligaša Borussije Moenchengladbach Marcus Thuram (23) suspendovan je na pet utakmica zbog pljuvanja protivničkog igrača, objavio je Njemački nogometni savez (DFB).

Thuram je u subotnjem duelu protiv Hoffenheima pljunuo Stefana Poscha i dobio izravni crveni karton.

Kažnjen je s pet utakmica neigranja u prvenstvu i kupu, a šesta utakmica je uvjetna i aktiviraće se ako napravi neki prekršaj do 21. prosinca 2021.

Francuskog napadača, sina legendarnog Liliana Turama, kaznio je i klub i to sa 40.000 eura.

“Dugo sam razgovarao s Marcusom i on se još jednom izvinio meni i klubu za svoje postupke,” rekao je sportski direktor M’gladbacha Max Eberl .

“Marcusa poznajemo gotovo dvije godine, znamo njegovo porijeklo i porodicu. Jučerašnji postupci to ne predstavljaju. Marcus je shrvan i uvjeravao me da nije namjerno pljunuo Poscha.”

Mladi napadač se izvinio i javno.

“Dogodilo se nešto što nije u mojem karakteru i nikada se ne smije dogoditi. Reagirao sam na pogrešan način. Ispričavam se svima, Poschu, protivnicima, suigračima, porodici i svima onima koji su vidjeli moju reakciju,” napisao je Thuram na Twitteru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!