NaslovnicaVijestiOsvajač Zlatne lopte: "Dajte Lewandowskom Zlatnu loptu, dovraga! Ako ne, dat ću...

Osvajač Zlatne lopte: “Dajte Lewandowskom Zlatnu loptu, dovraga! Ako ne, dat ću mu ja svoju!”

Osvajač Zlatne lopte Luis Suarez obećao je predati svoju nagradu Robertu Lewandowskom ako je on ne osvoji ove godine.

Napadač Bayerna i Poljske ponovo je zabijao golove u 2021. godine nastavljajući nakon nevjerojatne 2020. godine, u kojoj su mnogi smatrali da je dostojan pobjednik nakon što je postigao 55 golvoa dok je Bayern osvojio treble.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je osvojio FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača, Zlatna lopta je ukinuta zbog pandemije koronavirusa, a Lewandowski nije dobio priznanje kada je bio najveći favorit.

On je među vodećim kandidatima ove godine, uz Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Jorginha.

Bivši španjolski nogometaš Suarez, koji je osvojio Zlatnu loptu 1960. ispred Ferenca Puskasa, zalaže se da se Lewandowski konačno dočepa najprestižnije individualne nagrade.

Ali u slučaju da to ne učini, bivši napadač Intera i Barcelone spreman je dati svoju nagradu 33-godišnjaku.

Suarez je za Carrusel Deportivo rekao: “Dajte Lewandowskom Zlatnu loptu, dovraga! Ako ne, dat ću mu svoju!”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!