NaslovnicaVijestiOsvajačica Wimbledona i Roland Garrosa: "Dok me vicepremjer silovao, njegova žena je...

Osvajačica Wimbledona i Roland Garrosa: “Dok me vicepremjer silovao, njegova žena je držala stražu.”

35-godišnja teniserka Shuai Peng je optužila 40 godina starijeg Zhanga Gaolija za silovanje. Gaoli je jedan od najmoćnijih političara u Kini.

Osvajačica Wimbledona

Na kineskoj društvnoj mreži Weibo je objavila kako ju je silovao prije tri godine. Kineski mediji su cenzurirali ovu objavu, ali je vrlo jasno o kome se radi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zhang Gioli je bio zamjenik predsjednika vlade od 2013. do 2018. godine i veliki je prijatelj aktualnog premijera. Peng tvrdi da ju je vicepremijer silovao kada je prvi put došla u njegovu kuću kako bi igrali tenis.

“Pokušala sam ga odbiti i nisam mogla prestati plakati. Od straha i zbunjenosti sam na kraju popustila i imali smo seksualni odnos,” objavila je Peng i dodala da je njegova supruga za to vrijeme čuvala stražu.

“Nemam audio i video dokaze, ali ih je u tom trenutku bilo nemoguće napraviti. Sve što imam je moje stvarno iskustvo.”

Shuai Peng je bila najbolja teniserka u parovima, osvojila je Wimbledon 2013. i Roland Garros 2014. godine.

Trenutno je 189. igračica na svijetu i najbolji ranking joj je bio 14. mjesto.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!