NaslovnicaVijesti"Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak"

“Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak”

Prema mišljenju španjolskog trenera Josea Antonia Camacha, osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak u Real Madridu ove sezone.

Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak

Francuz će sutra po prvi put sa klupe predvoditi Los Blancose u Ligi prvaka, kada će njegov tim igrati protiv Rome na Olimpicu u okviru osmine finala.

Camacho, koji je upisao preko 400 nastupa za Real Madrid u svojoj karijeri, izjavio je da Zidane ima veće šanse osvojiti Ligu prvaka ove sezone, nego domaće prvenstvo zbog Barcelonine dominacije u ligi.

“Zidane će učiniti sve kako bi zadržao Real Madrid u elitnom nogometu”, izjavio je Španjolac za Goal.

“Sada mu je protivnik vrlo moćna Barcelona i to je hendikep. Mislim da je bolja situacija za Real u Europi, nego u španjolskoj ligi. Najvažnija stvar koju sada mora je raditi sa pozitivnim mentalitetom, oni moraju ponovo vjerovati da ne zavide nikome i da mogu pobijediti bilo koga.”

“Moraju vjerovati da mogu osvojiti Ligu prvaka. Španjolsku ligu također, ali titula više ne ovisi samo o njima. Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak ove sezone, a to počinje sa utakmicom protiv Rome.”

“Moramo im dati vremena. Zidane je preuzeo tim i pokušava staviti svoj pečat na njega, ali još uvijek je rano.”

Cristiano Ronaldo je ove sezone najbolji strijelac Lige prvaka sa 11 postignutih golova, a Camacho je vrlo zahvalan Portugalcu za sve što je ponudio timu sa Santiago Bernabeua.

“Cristiano Ronaldo je već postigao uspjeh sa Real Madridom. On je igrač koji je u mogućnosti pobjeđivati i napredovati u Real Madridu radeći ono što najbolje zna – postizati golove. On je najbolji strijelac Reala svih vremena. On je igrač koji je osvojio dvije Zlatne lopte igrajući za Real Madrid, kao i druge naslove, a to je vrlo važno.”

“U gotovo dvadeset godina igračke karijere, nikada nisam imao suigrača poput njega. On je poprilično cijenjen, bar mislim. Cristiano će i dalje nastaviti donositi puno radosti Real Madridu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!