NaslovnicaVijestiOsvojio Europsko prvenstvo, a zatim dva dana prije nove sezone podnio zahtjev...

Osvojio Europsko prvenstvo, a zatim dva dana prije nove sezone podnio zahtjev za transfer!

Talijanski reprezentativac Domenico Berardi je samo dva dana prije početka nove sezone u Seriji A podnio zahtjev za transfer iz Sassuoloa.

Osvojio Europsko prvenstvo

Talijanski mediji javljaju kako je Berardi uputio službeni zahtjev klubu i objasnio kako vjeruje da je došlo vrijeme za nove izazove. Za 27-godišnjeg ofanzivca Sassuolo je ranije tražio 40 milijuna eura, ali sada su spremni prihvatiti i 10 milijuna eura manje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Berardi je prošle godine postigao 17 golova i osam asistencija za Sassuolo, dok je prije toga odbio i transfer u Juventus. Sada ga povezuju sa Dormtundom, Fiorentinom i Milanom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!