NaslovnicaVijestiOsvojio Roland Garros prošle godine, a sada radi u supermarketu!

Osvojio Roland Garros prošle godine, a sada radi u supermarketu!

Pandemija koronavirusa prouzrokovala je velike probleme na ATP Touru, a trenutno je neizvjesno kada bi sezona biti nastavljena, te da li će ijedan Grand Slam turnir biti odigran prošle godine. Većina tenisača u prinudnoj pauzi održava formu individualnim treninzima, a zanimljiv primjer stiže nam iz Njemačke, gdje tenisač koji je osvojio Roland Garros prošle godine sada radi u supermarketu!

osvojio Roland Garros

Njemački tenisač, Kevin Krawietz, koji je prošle godine osvojio Roland Garros, u paru sa Andreasom Miesom, počeo je sada raditi u supermarketu u Njemačkoj.

Iako nije bio prisiljen na ovaj potez, on je u razgovoru za Der Spiegel priznao kako sada radi u supermarketu za 450 eura, te da se ne kaje zbog svoje odluke.

“Već nekoliko tjedana radim u supermarketu za 450 eura. Punio sam police kobasicama i sirom, klasificirao proizvode, dezinficirao kolica i čak radio kao zaštitar na ulazu,” izjavio je Krawietz za Der Spiegel.

“Još ranije sam planirao da se bavim normalnim poslom nekom vrijeme. Koronavirus mi je dao priliku da to ostvarim. Pojedine kolege iz svijeta sporta svakog dana ustaju u pet ujutru i rade u prodavnicama, pa sam i ja odlučio krenuti njihovim stopama”, kazao je Krawietz.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!