NaslovnicaVijestiOTAC 19-GODIŠNJE ZVIJEZDE PRIMIJEĆEN U MANCHESTERU: Da li ovo znači da je...

OTAC 19-GODIŠNJE ZVIJEZDE PRIMIJEĆEN U MANCHESTERU: Da li ovo znači da je United pobijedio u utrci za jednog od najboljih?

Otac napadača Red Bull Salzburga Erlinga Haalanda navodno je primijećen na trening terenu Manchester Uniteda u Carringtonu.

Norveški internacionalac je bio u senzacionalnoj formi na početku ove sezone i privukao je snažno zanimanje Crvenih đavola i drugih velikih klubova u posljednje vrijeme.

Ostaje nam da vidimo hoće li Manchester United imati konkurenciju za Haalandov potpis, no zvuči kao da je postojao nagovještaj da su u dobroj poziciji da ga dovedu.

Prema Davidu Ornsteinu, iz izvora u klubu se čulo da je otac 19-godišnjaka nedavno primijećen u Carringtonu.

Ako je to istina, to bi bilo izuzetno uzbudljiv razvoj za United, koji bi mogao poboljšati napad u nadolazećem siječanjskom prijelaznom roku.

Haaland bi sigurno mogao biti nadogradnja nedosljednog Marcus Rashforda ili u najmanju ruku pružiti Ole Gunnar Solskjaeru više dubine u tom dijelu terena.

Ako je njegov otac posjetio klub, doista moraju postojati glasine da će njegov sin potpisati za klub sa Old Trafforda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!