NaslovnicaVijestiOtac bivšeg igrača Rome potvrdio: "Arsenal je zainteresiran za mog sina."

Otac bivšeg igrača Rome potvrdio: “Arsenal je zainteresiran za mog sina.”

Ponekad je očito da je igrač prerano napustio svoju zemlju, pa je uvijek zanimljivo vidjeti kako se vraćaju nakon toga.

Otac bivšeg igrača

Brazilski vezni Gerson vrlo je visoko ocijenjen kao dijete, a u Romu je prešao kao tinejdžer sa samo jednom punom sezonom, a pokazalo se da je to bilo prerano.

Bilo je zabrinutosti zbog nedostatka fizikalnosti i tempa, pa se vratio u Brazil nakon što se nije uspio uspostaviti u Romi ili na posudbi u Fiorentini.

Gotovo da je svima koji su bili povezani sa njim, bilo žao što nije uspio, ali nakon toga je u Flamengu pokazao svima da je još uvijek talentiran.

Još mu je 22 godine, ali ima 200 nastupa u karijeri i izgleda da je spreman za još jedan proboj u Europi, navode izvještaji iz ESPN-a.

Izvještavaju da je Gersonov otac tvrdio da je Arsenal zainteresiran za njega, iako naglašava da je njegov sin vrlo sretan tamo gdje je.

Igrač u ovom trenutku ima vrlo zanimljivo vrijeme, jer mora ispravno realizirati svoj sljedeći transfer. Rijetko vidimo da igrač nakon drugog neuspjeha dobije drugi udarac u Europi, a morate pomisliti da neće doći do treće sreće, ako sljedeći transfer pođe krivim putem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!