NaslovnicaVijestiOtac Harryja Maguirea nakon finala Europskog prvenstva završio u bolnici sa dva...

Otac Harryja Maguirea nakon finala Europskog prvenstva završio u bolnici sa dva slomljena rebra!

Engleski branič Harry Maguire otkrio je da je njegov otac slomio rebra tijekom ružnih scena na finalu Eura kada su se navijači probili na Wembley.

Otac Harryja Maguirea

Finale Eura između Engleske i Italije je donekle uništeno u nedelju navečer kada su se navijači probili na stadion, zaprijetili redarima, seksualno zlostavljali jednu navijačicu i napali navijače Italije.

Neki su čak zatražili da se momčadi zabrani nastup na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Kataru, nakon ovakvog ponašanja.

Jedan navijač koji je uhvaćen u ovim groznim prizorima bio je Maguireov otac Alan, kojeg su nagazili navijači koji su provalili kroz ulaz za invalide i završio je sa dva slomljena rebra.

“Bilo je zastrašujuće”, rekao je branič Manchester Uniteda za The Sun.

“Nije bilo lijepo iskustvo – potreslo ga je. Ali imao je sreće, jer nije ovog puta nije vodio nikoga od moje djece ili nećaka, a inače su non stop sa njim na utakmicam. Stoga sam zahvalan što se ništa gore nije dogodilo.”

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!