NaslovnicaVijestiOtac Luke Jovića pobijesnio na medije nakon što su mu 'razapeli' sina...

Otac Luke Jovića pobijesnio na medije nakon što su mu ‘razapeli’ sina zbog nepoštivanja samoizolacije!

Mediji su ga razapeli, nakon što je stigao iz Madrida u Beograd, Luka Jović je prisustvovao rođendanu svoje djevojke, čime je i prekršio samoizolaciju, što je kažnjivo.

Otac Luke Jovića

Srpski internacionalac i igrač Real Madrida će sigurno biti kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije, a mediji širom zemlje su ga zajedno osudili zbog toga.

Naime, Jović je u Madridu morao boraviti u samoizolaciji baš kao i svi ostali nogometaši, jer je košarkaš Real Madrida bio pozitivan na koronavirus, te zbog mjera opreza oni su svi morali biti u karantenu.

Međutim, Luka Jović je viđen u društvu svoje djevojke na proslavi rošđendana, a prema zakonu u Srbiji, nepoštovanje zdravstvenih propisa za vrijeme epidemije je kažnjivo novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Nakon raznih vijesti i šprdanja po medijima, otac Milan je morao da reagira na ovo i evo što je rekao: “Garantiram vam da nije prekrišio nijedno pravilo. Ne izlazi iz kuće osim kada mora otići u trgovinu po hranu. Kćer mi je rekla što se sve piše o Luki, i mi smo u kontaktu i sigurno mi ne laže.

“On je dobar dečko i zna kakva je situacija. Ova slika koju mediji stvaraju o njemu je užasna, kao da je ubio nekoga. Dobio je dozvolu kluba da se vrati u Srbiju i nije učinio ništa pogrešno. Takve laži mogu naštetiti njegovoj karijeri jer su već došle do Španjolske. Sada Real Madridu moramo dokazati da su to samo laži.”

Najnovije vijesti

Kapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

0
Nacho Fernandez, kapetan madridskog Reala, definitivno će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor sa španjolskim divom. No, što je iznenađujuće jest njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!