Otac Marcela Brozovića zgrožen: “Moj sin je ponos svima, samo vama nije!”

Nakon što je reprezentacija Hrvatske ostvarila spektakularan rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, već nekoliko dana traje veliko slavlje u čitavoj državi. Vatreni su prvo dočekani u Zagrebu gdje je na ulice glavnog grada izšalo više od pola milijuna ljudi, a zatim se fešta nastavila i u drugim gradovima odakle dolaze reprezentavici – Split, Zadar, Donji Miholjac, Imotiski, Omiš, Slavonski Brod.

Ista sudbina trebala je čekati i venzaka Marcela Brozovića u rodnoj Velikoj Gorici, ali je slavlje prvo odgođeno, da bi na kraju bilo i otkazano. Otac hrvatskog reprezentativca u najmanju ruku razočaran je ovakvim raspletom događaja u Velikoj Gorici. Svoje nezadovoljstvo podijelio je na svom Facebook profilu.

“Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI”.”, stoji u opisu slike koju je na Facebook postavio otac Ivan Brozović.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.