NaslovnicaVijestiOTAC POTVRDIO: Europski velikan zainteresovan za dovođenje zvijezde Meksika Hirvinga Lozana!

OTAC POTVRDIO: Europski velikan zainteresovan za dovođenje zvijezde Meksika Hirvinga Lozana!

Otac Hirvinga Lozana potvrdio je kako se za dovođenje meksičkog reprezentativca raspituje europski velikan, a u pitanju je novi španjolski prvak Barcelona.

Barcelona želi Lozana

Lozano, kojeg u rodnoj zemlji nazivaju ‘Chucky’, odigrao je sjajno na svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, na kojoj je postigao pobjednički gol protiv trenutnog prvaka svijeta Njemačke.

[su_poker]

22-godišnjak iza sebe ima fenomenalnu sezonu u dresu nizozemskog PSV-a, postigao je čak 19 golova i podijelio 11 asistencija u ukupno 34 nastupa u svim takmičenjima, a briljantnom predstavom protiv Njemačke privukao je pažnju katalonskog giganta. To je potvrdio i njegov otac Jesus Lozano, koji je rekao kako je Barca zainteresovana za dovođenje Hirvinga, ali i dodao kako nije siguran da će do transfera doći ovog ljeta. On je u intervjuu za ESPN rekao: “Kontaktirala nas je Barcelona, ali još uvijek nema ništa konkretno. Nakon Svjetskog prvenstva saznat ćemo da li će ostati u PSV ili će otići u drugi klub.”

Lozano će ponovo imati priliku da postigne gol u subotu, kada njegova reprezentacija igra utakmicu drugog kola grupne faze protiv Južne Koreje, nakon čega će igrati i posljednju utakmicu protiv Švedske sljedećeg tjedna.Pored Barcelone, interes za Lozana navodno pokazuju i brojni klubovi iz Premier lige, uključujući Manchester City, Chelsea i Everton. Njegov izbornik Juan Carlos Osorio je također dao zanimljivu izjavu, rekavši kako bi Lozano briljirao u Premier ligi: “Mislim da tko god ga dovede neće pogriješiti. On može igrati u bilo kojoj ligi na svijetu. Ima sve što je potrebno da zaigra u Premier ligi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!