NaslovnicaVijestiOtac talentiranog napadača Juventusa potvrdio da bi njegov sin uskoro mogao napustiti...

Otac talentiranog napadača Juventusa potvrdio da bi njegov sin uskoro mogao napustiti klub

Otac mladog Juventusovog napadača, Moisea Keana, potvrdio je za talijanske medije da Mino Raiola nije Moiseov agent, te da bi njegov sin mogao napustiti ‘Staru damu’ besplatno ukoliko ne potpiše novi ugovor.

Otac napadača Juventusa potvrdio da njegov sin odlazi iz Juventusa

Moise Kean, koji je napunio 17 godina u februaru ove godine, smatra se jednim od najtalentiranijih igrača na svojoj poziciji u Europi.

U posljednje vrijeme su se pojavile špekulacije da je on također jedan od klijenata Mina Raiole, ali njegov otac je negirao to.

“Juventus je mom sinu ponudio ugovor od 700,000 eura godišnje. Međutim, nakon samo par dana su me kontaktirali iz kluba i rekli da ta ponuda više ne važi.”

“Kada Moise postane punoljetan, vjerovatno će besplatno napustiti klub, ukoliko uskoro ne produži ugovor.”

“Raiola tvrdi da je on njegov agent, ali to nije istina. Nikada nismo potpisali ništa s njim.”

Prema pisanju Calciomercata, klubovi zainteresovani za mladog reprezrentativca Italije su Arsenal i Manchester City.

Kean je prošlog novembra postao prvi igrač rođen 2000. godine koji je zaigrao u Seriji A, kada je odigrao šest minuta u pobjedi Juventusa rezultatom 3-0 protiv Pescare.

Nakon toga je postavio nova dva rekorda, postao je prvi igrač rođen 2000. godine koji je zaigrao u Ligi prvaka, kao i prvi igrač rođen 2000. godine koji je postigao gol u jednoj od pet vodećih europskih liga.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!