NaslovnicaVijestiOTAC ZVIJEZDE ARSENALA POTVRDIO: On bi se mogao vratiti u Italiju u...

OTAC ZVIJEZDE ARSENALA POTVRDIO: On bi se mogao vratiti u Italiju u bliskoj budućnosti!

Otac zvijezde Arsenala potvrdio da bi se njegov sin mogao vratiti u Italiju u bliskoj budućnosti! Otac Lucasa Torreire vjeruje da bi zvijezda Arsenala mogla da se vrati u Italiju u bliskoj budućnosti, usred špekulacija i povezivanja sa Napolijem.

Otac zvijezde Arsenala

23-godišnjak se preselio na Emirates iz Sampdorije prošlog ljeta i od tada se etablirao kao omiljeni igrač među vrjenicima Topnika.

Torreira je u 29 utakmica Premier lige za Arsenal ove sezone započeo 20 u prvoj postavi i odigrao je ključnu ulogu u izazovu Arsenala za prva četiri mjesta.

The Sun izvještava da bi Urugvajac mogao lako završiti u Napoliju, jer je bio uključen u razgovore sa talijanskim divovima prije nego što se preselio u Arsenal.

Njegov otac Ricardo Torreira potvrdio je interes Napolija i otkrio da njegov sin još uvijek može osigurati iznenadni transfer natrag u Italiju.

“Istina je da je Lucas bio vrlo blizu Napolija”, rekao je za Radio Marte.

“Bilo je pregovora sa Napolijem, ali se dogodilo nešto čudno i znate da se na trasfer tržištu stvari mogu mijenjati od trenutka do trenutka.”

“Očito je da Lucas jako voli talijanski nogomet, gdje je odrastao i da bi se u budućnosti mogao vratiti u Italiju.”

“Nikad ne možete reći nikad, pa je moguće da se može vratiti u ovu predivnu zemlju i zašto ne u Napoli ili neki drugi klub koji bude nudio ugovor?”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!