NaslovnicaVijestiOTAC ZVIJEZDE BARCELONE POBIJESNIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Savjetovao sina da napusti Nou...

OTAC ZVIJEZDE BARCELONE POBIJESNIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Savjetovao sina da napusti Nou Camp!

Otac zvijezde Barcelone pobijesnio na društvenim mrežama. Savjetovao sina da napusti Barcelonu. Jedna zvijezda Barcelona koja je zanemarivana želi očajnički da napusti klub u zimskom prijelaznom roku, piše njegov otac na Twitteru.

Otac zvijezde Barcelone

Prema izvješću Mirror nogometa, Barcelonin Rafinha će očajnički pokušati napustiti Kataloniju u siječnju.

Rafinha je vrlo teško pronalazio priliku da igra u prvoj momčad ove sezone pod vodstvom Ernesta Valverdea. 25-godišnjak je ove sezone započeo samo četiri utakmice za Barcelonu na svim natjecanjima.

Otac Brazilca Mazinho je objavio neki svoj pogled na sve to na Twitteru.

Mazinho je imao vrlo uspješnu karijeru i on je za Brazil napravio 30 nastupa, Mazinho je osvojio i Svjetsko prvenstvo 1994 godine, kao i srebrenu medalju 1988 na Olimpijadi, a zatim je osvojio Copa America 1989. godine.

Možda je u Rafinhinom interesu da sluša svog oca i napusti Barcelonu, možda će napokon moći ispuniti svoj potencijal, baš kao što je njegov stariji brat Thiago, kada je napustio Barcelonu za Bayern Munchen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!