NaslovnicaVijestiOtišao je iz Barcelone zbog Guardiole, a Ibrahimović ga prisilio da sjedi...

Otišao je iz Barcelone zbog Guardiole, a Ibrahimović ga prisilio da sjedi pored njega u svlačionici

Bivši nogometaš Barcelone Bojan Krkić u dokumentarcu na Rakuten TV-u govorio je o Zlatanu Ibrahimoviću i Pepu Guardioli. Istaknuo je kako je imao odličan odnos sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji mu je obećao zaštitu tijekom boravka u Barceloni.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Vjerujte mi, Ibrahimović ima veće srce od svog tijela. Pozvao me je i kako sam mu se približavao, postajao je sve veći i veći. Natjerao me da sjednem pored njega u svlačionici, a onda mi je rekao: “Ne brini, dok sam ja ovdje, štiti ću te. Mislim to ozbiljno”, prisjetio se bivši as Barcelone koji je istaknuo koliko mu je to pomoglo.

“On je velika medijska figura i jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa, ali i osoba izuzetne osjetljivosti, što je pokazao tog dana u svlačionici i tijekom naše zajedničke sezone u Barceloni.”

Dodao je da je glavni razlog njegovog odlaska iz Barcelone Pep Guardiola.

“Guardiola je razlog zašto sam otišao u Romu. Nisam razgovarao s njim od finala Lige prvaka. Jako me povrijedilo što tada nisam igrao. I nije to bio prvi put da me izigrao. On je bio nepravedan prema meni”, dodao je Krkić.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!