NaslovnicaVijestiOTKRIĆE MUNDIJALA: Juventus i Barcelona pokazali interes za reprezentativca Rusije

OTKRIĆE MUNDIJALA: Juventus i Barcelona pokazali interes za reprezentativca Rusije

Nadolazeća zvijezda ruskog nogometa, Aleksandar Golovin, postaje sve traženije ime u najvećim klubovima u Europi. Španjolski i talijanski mediji povezuju ga s dva velikana iz ove dvije države, Juventusom i Barcelonom.

Juventus i Barcelona

Ruska reprezentacija uspjela je internacionalizirati barem jednog igrača na ovogodišnjem Mundialu u Rusiji. Prvi ruski strijelac Denis Cheryshev cijelu profesionalnu karijeru je proveo u španjolskoj La Ligi i, kao takav, nije stranac, ali to se ne može reći za 22-godišnjeg veznog igrača, sjajnog Aleksandara Golovina, člana CSKA Moskve.

Golovin u Rusiji odavno smatra jednim od najtalentiranijih ruskim nogometašima na Svjetskom kupu, ali je uspio svoje talente predstaviti međunarodnoj javnosti, pa je možda ovo ljeto obećava san prijelaz. To bi trebao reći „gristi” kao dva velikana europskog nogometa – talijanski prvak Juventus i španjolski prvak Barcelona.

>> JOŠ JEDAN KOLUMBIJAC U REAL MADRIDU? Lopetegui se nada da će ovog puta biti uspješan transfer!

Sky Sport Italia javlja da je Juventus za Golovina poslao ponudu od 19 milijuna dolara, ali CSKA inzistirati cifri od najmanje 25 milijuna eura.

Španjolski mediji su izvijestili da Golovin je jedan od igrača koji se svidio i vodstvu Barcelone, kojia ima taj problem sa kvotom stranih nogometaša, jer su tri dostupna mjesta već popunjena (Coutinho, Mina, Suarez), a uskoro će u Katalonija preseliti također i brazilski veznjak Arthur iz Gremia


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!