NaslovnicaVijestiOtkrivamo astronomsku plaću koju Manchester City nudi Erlingu Haalandu! Ponuda koja se...

Otkrivamo astronomsku plaću koju Manchester City nudi Erlingu Haalandu! Ponuda koja se teško odbija.

Norveški reprezentativac Erling Haaland još uvijek nije donio odluku u koji klub će otići kada napusti Bourssiju Dortmund. Navodno bi se to trebalo dogoditi ovog ljeta, a norveški napadač može birati u kojeg velikana želi otići.

Trenutno se najviše spominje Manchester City, gdje se nadaju da će 21-godišnjak izabrati njih, a kako bi ga namamili pred njega su bacili astronomsku ponudu koju će biti teško odbiti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno se radi o ponudi od 500.000 funti tjedno, otkriva Daily Mail, koji dodaje da bi sa tom plaćom postao najplaćeniji igrač u Premier ligi.

Trenutno najveća primanja imaju Kevin De Bruyne i Cristiano Ronaldo koji zarađuju oko 385.000 funti tjedno od Cityja i Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!