NaslovnicaVijestiOtkrivamo gdje gledati El Clasico (Barcelona - Real Madrid)

Otkrivamo gdje gledati El Clasico (Barcelona – Real Madrid)

Otkrivamo gdje gledati El Clasico ove nedelje. Da li ste spremni za vikend koji će proći u znaku El Clasica? Svi sa nestrpljenjem očekujemo jednu od najvećih utakmica u svijetu nogometa koja se igra u nedelju u 16:15h, dok također tražimo livestream sa najboljom kvalitetom na kojem ćemo je i gledati. Ako tražite livestream El Clasica, onda ste došli na pravo mjesto.

Otkrivamo gdje gledati

Barcelona se u ovom trenutku nakon devet odigranih kola nalazi na prvoj poziciji koju dijeli sa Espanyolom, međutim imaju utakmicu manje od njih i nešto bolju gol razliku. Ovo je bilo daleko od idealnog početka nove sezone za Katalonce, međutim i Real Madrid se ne može pohvaliti mnogo boljom formom.

Los Blancosi imaju nešto bolju obranu, jer su primili dva gola manje od Barcelone ove sezone, međutim oni su postigli i deset golova manje što i nije iznenađenje, s obzirom da je Real Madrida napustila njihova ikona Cristiano Ronaldo. Lionel Messi će biti odsutan zbog ozljede ramena, koju je zadobio u utakmici protiv Seville. Ovo će ujedno i biti prvi El Clasico bez Cristiana Ronalda i Lionel Messija u posljednjih 10 godina, ali smo sigurni da kvalitet utakmice neće biti umanjem zbog te činjenice.

Real Madrid se u ovom trenutku nalazi na sedmoj poziciji sa 14 bodova osvojenih u prvih devet kola i pobjeda u ovoj utakmici bi im mnogo značila, međutim negativan rezultat bi ih ostavio iza Barcelone čak sedam bodova, što ovu utakmicu čini još zanimljivijom.

Što se tiče livestreama El Clasica, bet365 kladionica će nam kao i uvijek pružiti livestream sa najboljom kvalitetom. Utakmicu Barcelona – Real Madrid možete gledati uživo kod bet365 kladionice, a sve što je potrebno da otvorite ili imate račun kod bet365 kladionice, te imate barem minimalna sredstva na računu ili odigranu oklada u zadnja 24 sata. Važno je napomenuti da će prenos El Clasica na bet365 kladionici biti dostupan u svim zemljama izuzev Španjolske, Amerike, država sa Bliskog istoka i država iz Sjeverne Afrike. Prijenos će biti dostupan i na desktop računalima, na mobilnim uređajima i tabletima.

GLEDAJ EL CLASICO!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!