NaslovnicaVijestiOtkrivamo: Kako je Ronaldinho nagovorio Messija da uzme njegov broj 10

Otkrivamo: Kako je Ronaldinho nagovorio Messija da uzme njegov broj 10

Kako je Ronaldinho nagovorio Messija da uzme njegov broj 10. Brazilska ikona je napustila Camp Nou 2008. godine i pridružio se AC Milanu, a njegov kolega je Argentinac je tek sada rekao da je Ronaldinho svoj broj i dres izdvojio za njega nekoliko mjeseci prije odlaska.

Kako je Ronaldinho nagovorio Messija

Lionel Messi je otkrio da mu je Ronaldinho rekao da uzme broj 10 par mjeseci prije nego što je Brazilac napustio Barcelonu 2008. godine.

Ronaldinho se Barceloni pridružio 2003. godine i naslijedio legendarnog argentinskog veznjaka Juana Romana Riquelmea, koji je bio posuđen Villarealu na dvije sezone u to vrijeme.

Brazilska zvijezda je napustio Kataloniju nakon šest godina provedenih u klubu, postigao je skoro 100 golova u nešto više od 200 nastupa za Barcelonu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

I Messi nam je otkrio u intervjuu za Barca TV kako mu je Ronaldinho obećao svoj dres i broj 10 nekoliko mjeseci prije odlaska.

“Prije napuštanja kluba (Ronaldinho) je mnogo razmišljao o tim stvarima i o svom odlasku”, rekao je Messi.

“Imao je na umu da će otići, i rekao mi je da uzmem njegov broj. Uzeo sam ga bez gledanja i pitanja šta mu je taj dres značio. Da sam znao, ne bih ga uzeo.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!