NaslovnicaVijestiOtkrivamo kako su neki lijepo zaradili na utakmicama trećeg pretkola Europske lige...

Otkrivamo kako su neki lijepo zaradili na utakmicama trećeg pretkola Europske lige u četvrtak

Nogometna sezona kuca na vrata a vješti kladioničari iskoristili su prve utakmice trećeg pretkola Europske lige i zaradili lijepe novce. Što nas tek čeka sljedećeg tjedna kada su na rasporedu uzvratne utakmice?!

zaradili na utakmicama

Profesionalni kladioničari na SvijetKladjenja forumu u četvrtak su imali fantastičan skor 10/10 odnosno od 10 predloženih tipova svih 10 je bilo i pogođeno. Uz to, glavni sugerirani listić sa ukupnim tečajem 4,74 uspješno je pogođen te je ukupni dobitak, samo na tom listiću bio preko 1.000€. Provjerite kako je to izgledalo u dnevnoj temi na forumu u četvrtak te se pridružite SvijetKladjenja forumu

Koeficijent na pobjedu Rijeke je kod bet365 trenutno 1,57 dok je koeficijent da pobjeđuju u barem jednom poluvremenu čak 1,40. Koeficijent za ovo i trebao biti 1,25-1,30 ako je 1,57 na pobjedu.

Za kartone je već rečeno da je granica poprilično niska i sigurno neće biti niža, samo može biti povećana.

1,80 na to da će Rijeka prva doći do 5 kornera mi se također čini poprilično podcjenjivački. Ako je na Rijeku koeficijent 1,57 te se očekuje da napadaju i dominiraju te stvore prednost uoči uzvratne utakmice, onda je 1,80 za ovu okladu jednostavno prevelik koeficijent.

Najave po medijima idu u tom smjeru i imam dojam da su svi svjesni uzvrata te mislim da će svim silama tražiti pobjedu sa hendikepom. Nadam se da se Bišćan, ukoliko povedu, neće poput Bjelice povući, prepustiti inicijativu gostima i igrati na kontre, već stisnuti i dotući protivnika doma.

Nadam se da ste ispratili!

Ludogoretz – TNS | Ludogorets više od 2.5 (1.83) bet365 

Ludogorets veliki favorit. Mnogo se više očekivalo od Ludogoretsa ove sezone, jer su željeli da probaju da se dohvate grupne faze u Ligi prvaka, ali su ispali i moraju se sa ovim zadovoljiti. Trener je danas odlučio da izmiješa sastav i dosta će igrača dobiti šansu i to je za mene svakako plus, jer žele da se dokažu da se može i na njih računati, a ne samo da sjede na klupi. Ono što je veliki problem bio Ludogoretsu, jeste realizacija. Dolaze lako do šanse, ali slabo postižu golove i zato će danas pokušati sa drugačijim sastavom.

O TNS-u ne treba previše pričati, jer se radi o amaterskoj ekipi kada su ovakva natjecanja u pitanju, dok su u ligi veliki giganti. Pokušat će da se brane koliko je moguće, ali Bugari su kod kuće vrlo opasni i žele da riješe pitanje prolaska večeras. Sretno!

Vaduz – Frankfurt | Pobjeda Frankfurta u oba poluvremena (2.37) bet365 

Vaduz je stigao do drugog kruga kvalifikacija u svojoj prethodnoj sezoni u europi, gdje ih je Žalgiris izbacio sa ukupnim rezultatom od 2-1 u dvije utakmice. Momčad je također poražena u svojoj prvoj utakmici u domaćoj ligi, ali su se vratili sa pobjedom i remijem u posljednja dva susreta. Njihov prethodni okršaj kod kuće im je dobro došao, jer su pobijedili sa 2-0 protiv Schaffhausena.

Eintracht Frankfurt je osigurao pobjedu nad Florom Tallinn u prethodnom kolu i jedan je od glavnih favorita u ovom natjecanju. Gosti su prošli put imali nevjerojatan niz u kupu i siguran sam da će lagano proći i ovu utakmicu. Domaćini nikada nisu prošli kvalifikacijske faze turnira, a najviše su došli do trećeg kvalifikacijskog kruga. Očekujem pobjedu Frankfurta u oba poluvremena. Sretno!

Sarajevo – BATE Borisov 2 (2.37)

Bez domaće prednosti u prvoj utakmici, BATE Borisov će po prvi put igrati protiv Sarajeva. Iako Sarajevo ima prednost domaćeg terena, oni su manje favorizirani u odnosu na BATE, što je i logično, jer je BATE Borisov mnogo kvalitetnija momčad, dok su i iskusniji u ovoj vrsti natjecanja.

Sarajevo je u posljednjih deset utakmica ove sezone izgubio pet, dok gosti imaju samo jedan poraz u tom periodu. Domaćini će se tješiti sa svojom posljednjom pobjedom protiv Slobode, ali njihov cjelokupni niz u sezoni će sigurno zadati treneru veliku glavobolju.

S druge strane, gosti će sigurno imati mnogo samopouzdanja pred ovaj susret, jer su imali samo jedan neuspjeh u posljednje vrijeme, a to je bilo protiv Rosenborga gdje su izgubili sa 2-0. BATE Borisov će zasigurno imati prednost u ovoj utakmici, jer prilično solidno igraju u gostima. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, dok imaju tri pobjede u posljednjih pet utakmica u gostima. Po mom mišljenju imaju mnogo bolju i kvalitetniju ekipu, koja će ostvariti barem minimalnu pobjedu u prvom susretu. Koeficijent ima vrijednost! Sretno!

Feyenoord – Dinamo Tbilisi | Više golova pada u drugom poluvremenu (1.95)

Domaćini su prošle sezone izgubili samo tri puta na svom terenu, a nakon toga su završili na trećem mjestu u ligi odmah iza PSV-a i uzeli su svoju kartu za Europu. Feyenoord je učinio odličan posao kada su se vratili na 2-2 na domaćem terenu protiv Sparte Rotterdam.

Dinamo Tbilisi je do sada nadmašio svoju konkurenciju u ovom natjecanju i pobijedili su svaku svoju utakmicu u Europi do sada. Momčad je također dobro napredovala u svojoj domaćoj ligi i trenutno su na vrhu tabele. Međutim, bez obzira na to kako gledali ova dva tima, gosti nisu ni blizu kvalitete koju posjeduje domaći tim. Oni će se vjerojatno vratiti kući sa porazom iz ove utakmice, ali to nije najbolja opcija za ovu utakmicu.

Gosti su trenutno u impresivnoj formi i ne bi riskirao sa pobjedom Feyenoorda, pogotovo nakon tog remija protiv Sparte. Domaćini su postigli ukupno 75 golova u prethodnoj sezoni, od čega je više od polovice došlo na domaćem terenu. Feyenoord također nije uspio ostvariti pobjedu u samo jednoj od posljednjih pet utakmica na ovom terenu. Sedam od posljednjih devet golova Feyenoorda je postignuto u drugoj polovici utakmice. S obzirom da domaćini postižu dosta golova u drugom poluvremenu, vjerujem da će ova utakmica imati više golova u tom već spomenutom drugom poluvremenu.

Haugesund – PSV 2 (1.36)

Domaći su se borili u kvalifikacijama te su do sada postigli devet golova, a primili su samo dva. Međutim, treba reći da su njihovi protivnici do sada bili prilično osrednje ekipe sa vrlo malo iskustva u ovom natjecanju. PSV nije stranac u europskim natjecanjima. Iako su imali dosadnu sezonu u Ligi prvaka, bilo bi surovo suditi nizozemskoj ekipi samo po tom iznenadnom ispadanju. Ako dodate činjenicu da i domaćini igraju u relativno inferirornoj ligi, možete računati da će gostujuća ekipa pokušati da ostvari pobjedu, što će im i uspjeti, po mom mišljenju. Mnogo su kvalitetnija ekipa i velika je razlika u kvaliteti liga i bilo bi veliko iznenađenje kada PSV ovdje ne bi pobijedio.

Astana – Valletta | Astana EH -1 (1.66) bet365

Ovdje je Astana favorit za pobjedu. Bili su najbolji u svojoj zemlji prošle sezone. Postigli su najveći broj golova, primili najmanji i pobijedili pet utakmica više od bilo kojeg drugog tima u svojoj ligi. Kvaliteta samih liga bi bila dovoljna da se Astana proglasi favoritom. Uz to imaju prednost domaćeg terena i očito prolaze kroz dobru formu.

Na drugoj strani imamo Vallettu, koja je iz maltske lige. Iako su i oni trenutačni nositelji krune svoje lige, momčad definitivno nije opremljena za boru sa tako jakim protivnikom. Valletta je bez pobjede u posljednjih šest mečeva, a bilo je tako i u devet od posljednjih deset odigranih. Također su postigli dva ili više golova u četiri od posljednjih šest utakmica. U gostima su bez pobjede u posljednje tri utakmice, kao i u pet od posljednjih šest, dok su primili deset golova u posljednje tri utakmice. Ovdje očekujem pobjedu Astane sa barem dva gola razlike. Sretno!

 

Partizan – Malatyaspor 1 (1.65)

Partizan je jedna vrlo jaka momčad koja može iznenaditi mnoge velikane u Europi. Oni nisu imali probleme u prethodnim krugovima kada su izbacili Connah’s Q. ekipu iz Velsa sa 4-0 u ukupnom rezultatu. Ovdje se suočavaju sa mnogo težim protivnikom, koji im može prouzročiti neke male probleme, ali ništa što bi moglo promijeniti rezultat utakmice. Gosti su se mučili u prethodnom krugu protiv Ljubljane, gdje su primili dva gola kod kuće u remiju od 2-2, a zatim su ostvarili pobjedu od 0-1 u gostima nakon što su domaćini dobili rani crveni karton. Oni su se mučili protiv daleko slabijih ekipa od Partizana, tako da očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu!

 

Rijeka – Aberdeen | Manje od 2.5 gola (1.65)

Rijeka se vratila nakon poraza u Superkupu od strane zagrebačkog Dinama, a trenutno su neporaženi u svoje tri utakmice do sada u novoj sezoni. Momčad je u svom posljednjem meču na ovom stadionu ostvarila vrlo uvjerljivu pobjedu od 3-1, dok su u gostima pobijedili sa 1-0.

Aberdeen je, s druge strane, ostvario odličan početak sezone u domaćoj ligi sa pobjedom protiv Heartsa u trileru sa pet golova, gdje je utakmica na kraju završila sa 3-2 u njihovu korist. Gosti nisu poraženi u svojim prethodnim okršajima u ovom natjecanju, gdje su izbacili Chikhuru sa 6-1 u ukupnom rezultatu.

Domaći su impresionirali u ligi sa tri od tri pobjede i do sada su postigli šest golova, od kojih je pet stiglo na domaćem terenu. Uz to, Rijeka je svoj posljednji poraz na ovom stadion doživjela u veljači ove godine. Gosti nisu bili dosljedni u dobroj formi, dok su samo dva puta osjetili uspjeh u svoje prethodne četiri utakmice u gostima. S obzirom na odličnu formu Rijeke kod kuće, prilično je očigledno da imaju više šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Gosti su u posljednjih pet utakmica postigli više od šest golova, a svi su bili protiv umjerno lakih momčadi. S obzirom na to da Rijeka u posljednjih deset utakmica na ovom stadionu nije primila više od jednog gola, očekuje se manje golova na ovoj utakmici. Sretno!

Malmo – Zrinjski | Manje od 1.5 gola u prvom poluvremenu (1.50)

Zrinjski je senzacionalno prošao u ovaj krug Europske lige, nakon što su izbacili nizozemskog Utrechta. Svi koeficijenti su bili protiv njih, ali uspjeli su. Sada mislim da je ovo kraj puta za Zrinjski. Malmo je u prvom pretkolu izbacio Ballymenu, dok su u drugom pretkolu igrali protiv Domžalea kojeg su također izbacili. U oba navrata su gubili u prvim utakmicama i vrlo lako su primali te golove. Malmo također vrlo dobro igra i u svojoj ligi u Švedskoj, gdje se nalaze sa bodom manje od lidera, nakon što su izgubili samo jednu utakmicu ove sezone.

Zrinjski je prije Utrechta izbacio Akademiju Pandev, ali su u domaćem prvenstvu krenuli vrlo sporo. To je cijena koju plaćaju zbog Europske lige. Ovo je po mom mišljenju kraj puta za njih. Malmo je veliki favorit i siguran sam da će biti oprezniji sada kada znaju da je Zrinjski izbacio Utrechta, te očekujem nešto sporije prvo poluvrijeme i manje od 1.5 gola u prvom poluvremenu! Sretno!

 

   

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!