NaslovnicaVijestiOtkrivamo koliki je koeficijent da Dinamo prolazi skupinu nakon razbijanja Atalante 4:0!

Otkrivamo koliki je koeficijent da Dinamo prolazi skupinu nakon razbijanja Atalante 4:0!

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvom kolu priredili su veliku senzaciju, te je njihova pobjeda širom Evrope odijeknula kao eksplozija. Ne samo da su slavili nego su u potpunosti razbili Atalantu ali unatoč tome, kladionice im za prolazak idalje daju veoma male šanse.

DINAMO NAGRAĐUJE

Dinamo je sinoć u fantastičnoj utakmici na jedan zaista sjajan način započeo ovosezonsku evropsku avanturu. U Zagrebu, na Maksimiru pal aje ekipa koja je prošle sezone bila najefikasnija u Serie A, ekipa Atalante. Nogometaši Atalente nisu imali odgovor na sjajnu igru “Modrih” koji su u potpunosti zasluženo, ne samo slavili, nego ponizli svog suparnika.

Najava prvog kola Europske lige (ČETVRTAK)

Iako je još uvijek o tome rano govoriti, čini se da ove sezone Dinamo ima kvalitet ali i veliku šansu da konačno dočeka proljeće, baš kao i prošle sezone, samo što bi ove godine to mogla biti Liga prvaka. Bez obzira na pobjedu, jasno je da će Dinamo morati nastaviti u ovom ritmu, jer ih u nastavku čekaju vrlo teške utakmice kako protiv Citya tako i protiv Shakhtara.

Ono što je posebno važno naglasiti je zadnje kolo ovo grupe. Naime, Dinamo će u zadnjem kolu ugostiti ekipu Citya, koja bi do tada trebala već da osigura prolazak te bi u tom meču mogla zaigrati u rezervnom sastavu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!