NaslovnicaVijestiOtkrivamo nevjerojatan dobitni listić od 100.000kn uplaćen u Hrvatskoj

Otkrivamo nevjerojatan dobitni listić od 100.000kn uplaćen u Hrvatskoj

Otkrivamo nevjerojatan dobitni listić od 100.000kn uplaćen u Hrvatskoj. Naime, na bet-at-home online kladionici smo danas otkrili kako je spretan igrač Amir. R iz Hrvatske dobio 100.000kn ili 14.814.43 € te je pritom označen kao jedan od najvećih dobitaka na bet-at-home kladionici.

Otkrivamo nevjerojatan dobitni

Što je to Amir. R iz Hrvatske odigrao na svom listiću pitate se? Pa, prije svega, odigrao je pet partova, gdje je ukupni koeficijent iznosio 14.81.

Igrač iz Hrvatske je uložio pozamašnu sumu novca, točnije 1000 €, gdje je njegov iznos na kraju bio 14.814.43 €. Prvi plus ove online kladionice je kao što i sami vidite da nema manipulativnih troškova niti poreza na dobitak, pa je stoga spretni igrač dobio punu sumu novca od ukupnog koeficijenta.

Prvi par na listiću bio je vrlo riskantan i igrač iz Hrvatske je sigurno strepio kako Lyon ne bi postigao još jedan gol, jer je igrao da će biti manje od 3.5 gola na utakmici. U toj utakmici je u prvom poluvremenu bilo tri gola, a na svu sreću za našeg Amira nije bilo više golova do kraja utakmice.

Drugi par na listiću je bio Eibar protiv Getafea, a naš igrač je odirao da će oba tima postići gol, što je bila njegova najveća i najrizičnija kvota na ovom listiću, međutim, relativno lagano je pogodio taj koeficijent, jer je u tom susretu bilo 2-2.

Možemo reći da je Amir. R iz Hrvatske imao mnogo sreće sa ovim listićem, jer je treći par na njegovom dobitnom listiću prošao u posljednjim minutama susreta. Svi znamo kako je teško pogađati utakmice iz Serije A, pogotovo kada je to oklada da će oba tima postići gol.

Spretni igrač iz Hrvatske je morao čekati do 79. minute na prvi gol u tom susretu, da bi Brescia izjednačila tek u 90. minuti susreta, što je ovu okladu učinilo dobitnom. Zaista svaka čast i za ovo je trebalo mnogo sreće.

Četvrti i peti par je pogodio vrlo lagano, iako je u utakmici Besiktasa tek u drugom poluvremenu palo tri gola, međutim, crveni karton u prvom poluvremenu je naznačio da bi to moglo teško da prođe, jer su mu trebali golovi na obje strane.

Otkrivamo nevjerojatan dobitni

Tako je na kraju spretni dobitnik Amir. R iz Hrvatske dobio preko 14 tisuća €. Svaka čast na tome i sve čestitke. Listić je odigrao u jednoj od najboljih online kladionica na svijetu – bet-at-home!

REGISTRIRAJ SE!

Kada smo kod bet-at-home kladionice, preporučujemo vam da napravite svoj račun ukoliko ga još uvijek nemate, jer vas čeka izvanredna promocija i bonus do 150€! Povratak kraljeva je još jedna odlična promocija koju nudi bet-at-home online kladionica za sve svoje nove i postojeće korisnike!

UZMI BONUS DO 150€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!