NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO PLANOVE MANCHESTER UNITEDA: Crveni đavoli rade na trostrukom transferu - dovode...

OTKRIVAMO PLANOVE MANCHESTER UNITEDA: Crveni đavoli rade na trostrukom transferu – dovode tri igrača u vrijednosti od 210 milijuna funti!

Manchester United navodno zapanjujuće želi potrošiti oko 210 milijuna funti na tri nova igrača – Kalidoua Koulibalyja, Declana Ricea i Marija Mandžukića.

OTKRIVAMO PLANOVE

Crvenim đavolima je potrebna velika operacija nakon lošeg početka sezone, jer je Ole Gunnar Solskjaer u subotu izgubio od Bournemoutha svoju četvrtu Premier ligašku utakmicu ove sezone, što ih je zadržalo na desetoj poziciji na tabeli.

Chelsea – Ajax: Nakon poraza u Amsterdamu, Nizozemci traže osvetu!

Prema Stretty Newsu, United sada radi na dodavanju uzbudljive trojke svojoj ekipi, a Napolijev branič Koulibaly je možda najambicijoznija meta na njihovoj listi.

Senegalski internacionalac bio je svjetska klasa u Seriji A i mogao bi uspostaviti fino partnerstvo sa Harry Maguireom na Old Traffordu ako United mogne priuštiti 120 milijuna funti za njega.

Manchester Unitedova obrana također bi mogla imati mnogo veću zaštitu na sredini terena, a izvješće ih povezuje sa defanzivnim veznjakom West Hama, Declan Riceom, vrijednim 80 milijuna funti – jednim od najboljih igrača u zemlji u ovom trenutku.

Konačno, dodatnih 10 milijuna funti bi mogli izdvojiti za napadača Juventusa Marija Mandžukića, koji je posljednjih tjedana nekoliko puta bio povezan sa klubom.

Iako hrvatski veteran nije tako uzbudljiva meta kao ostala dva spomenuta imena, mogao bi biti pametna kpovina koja će Solskjaeru pružiti više mogućnosti u napadu, barem na kratak rok, jer je vjerojatno da će drugim top napadačima biti teže kako sezona odmiče.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!