NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO: Sljedeći trener Bayerna će biti...

OTKRIVAMO: Sljedeći trener Bayerna će biti…

Bayern Minhen bez premca igra najbolji fudbal u novoj 2015/16 sezoni, a Bavarci jednostavno gaze sve protivnike koji im se nađu na putu. Predvođeni sjajnim Roberton Lewandowskim aktuleni prvaci Njemačke izgledaju nezaustavljivo, a tifozi jednog od najvećih svjetskih klubova oduševljeni su i igrom i rezultatima.

Bayern

No, u Bayernu ne funkcioniše sve u najboljem redu. Naime, iako su u više navrata kako legende kluba tako i sama uprava najavile ostanak Pepa Guardiole na klupi Bayerna, čini se da od toga nema ništa.

Engleski i španski mediji već danima bruje o usmenom dogovoru bivšeg trenera Barcelone sa Manchester Cityem, a sada će imati još jedan razlog više.

Naime, kako tvrdi Sport Mediaset Carlo Ancelotti bi trebao biti sljedeći trener Bavaraca, a pozivaći se na izvor koji imaju oni navode kako će on na ‘vruću stolicu Bayerna’ sjesti na ljeto 2016. godine.

Takođe su otišli toliko daleko da su već najavili i njegovo prvo veliko pojačanje…
BONUS

[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!