NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO: Zašto Jurgen Klopp odbija potpisati Thomas Lemara kao Coutinhovu zamjenu

OTKRIVAMO: Zašto Jurgen Klopp odbija potpisati Thomas Lemara kao Coutinhovu zamjenu

Slično kao kada je Barcelona prodala Neymara za 222 milijuna eura prošlog ljeta – najskuplja naknada u povijesti nogometa – svatko čeka da vidi što će Liverpool uraditi sa novcem kojeg su dobili od transfera Coutinha.

OTKRIVAMO

Redsi su prošlog tjedna prodali Philippe Coutinha u Barcelonu za 145 milijuna funti, ali dok traže zamjenu za Brazilca, klubovi sada točno znaju koliko novca imaju.

Menadžer Jurgen Klopp već je na početku siječnja doveo Virgil van Dijka u Liverpool za 75 milijuna funti – svjetski rekord za braniča – ali se taj transfer dogodio prije nego što je Coutinho otišao u Barcelonu.

Pa, na tkoga će Liverpool potrošiti svoj novac?

Ako je vjerovati izvještajima, Monacov Thomas Lemar i Leicesterov Riyad Mahrez su dva imena na vrhu njihove liste.

[su_watch_live_football]

Mahrez je bio spektakularan kada je Leicester osvojio ligu u sezoni 2015/16, ali od tada je prilično promjenjiv.

Lemar je jedan od posljednjih mladih dragulja Monaca, koji će vjerojatno otići nakon masovno egzodusa prošlog ljeta, a Arsenal je također bio jako zainteresiran i spreman ponuditi 90 milijuna funti za Francuza, ali ništa se nije realiziralo.

Iako Mahrez ne izgleda kao Kloppov prioritet, cijena ga stavlja ispred Lemara.

Prema Timesu, Monaco želi oko 90 milijuna funti za 22-godišnjaka, ali Klopp smatra da vrijedi 60 milijuna funti. Osim toga, Nijemac misli da bi možda bilo bolje čekati do ljeta, jer može naći bolju vrijednost na tržištu.

Isto i zvješće sugerira da bi Klopp preferirao Dortmundovog čuda od djeteta, Pulišića, kao zamjenu za Coutinha, no njegova bivša ekipa ne želi prodati braniča do 2019. godine.

Govoreći Phil Thomspsonu ovog tjedna, Klopp je otkrio koliko je teško bilo pokušati uvjeriti Coutinha da ostane.

[su_watch_live_football]

“Ne mogu vam dati detalje, ali pokušali smo sve što možete zamisliti, vjerujte mi”, rekao je Klopp.

“Počelo je na ljeto. To je bio problem, bilo je jako kasno. Philippe je rekao i ovo je 100% istina, zaista vjerujem da je ovo jedini klub zbog kojeg bi on napustio Liverpool. Ne postoji niti jedan drugi klub zbog kojeg bi to uradio.”

“Bio je uvjeren da želi otići, tako da ga u drugoj polovici sezone nismo mogli iskoristiti. Imati igrača njegove kvalitete i izvesti ga da igra, dok mu je glava u Barceloni, on će igrati 40%, a možda bi se i ozlijedio. To je bila teška situacija za cijelu momčad.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!