NaslovnicaVijestiOtkriven domaći dres Manchester Cityja za sljedeću sezonu: Navijačima se ne sviđa!

Otkriven domaći dres Manchester Cityja za sljedeću sezonu: Navijačima se ne sviđa!

Novi domaći dres Manchester Cityja za sljedeću sezonu je objavljen prerano na web stranici Puma, navijači nisu baš zadovoljni izgledom novog dresa.

Otkriven domaći dres

Puma je jutros objavila dres na američkom websajtu, ali je već obrisana objava i ne znamo da li je to zbog toga što se ona još uvijek nije trebala naći u javnosti ili je zato što se navijačima nije svidjela.

Novi dres Cityja ima pomalo ispucani motiv, što je istaknuo i jedan navijač, pomalo poetično što dres pokazuje pukotine na sve strane. Nekako opisuje i ovu sezonu u kojoj su se raspadali.

Jedan navijač je jednostavno pitao: “Gdje su Umbro ili Kappa kad ti trebaju?”

Istaknuvši da dres više nije dostupan, drugi navijač je rekao: “Skinut sad? Baš kao i svi koji su dali novac za ovo.”

Još jedan navijač je naveo: “Prokleto je grozno. Neću kupiti ni jedan od svog novca. Držat ću se svog retro Colin Bell broja 8.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!