NaslovnicaVijestiOtkriven glavni razlog zbog kojeg je Manchester United kupio Di Mariju iz...

Otkriven glavni razlog zbog kojeg je Manchester United kupio Di Mariju iz Real Madrida

Manchester United je doveo Angel Di Mariju jer su ‘htjeli prodati dresove’, a ne zato što su mislili da će Argentinac biti uspjeh na terenu.

Otkriven glavni razlog

To je rekla Debora Gomes, koja je bila prevoditelj na Old Traffordu tijekom Di Marijine sezone nakon što se preselio iz Real Madrida 2014. godine. U brazilskoj emisiji Esporte Interativo je rekla:

“Primijetila sam mnogo toga, imala sam priliku razgovarati sa njim, bio je nesretan u klubu.”

“Prvo, nije mogao komunicirati ni sa kim, a drugo, jer je shvatio da ga klub nije kupio, jer su mislili da će im donijeti naslove i jer je dobar igrač”.

[su_bonus]

“Nego, jer su jednostavno htjeli prodavati dresove, to sam čula u klubu kako ljudi govore. Di Maria prodaje dresove, pa ćemo ga kupiti. Zato nije bio sretan.”

Nije neuobičajeno da se igrač potpisuje sa namjerom marketinga i ciljanjem prihoda, no Di Maria je možda preskup igrač da se preuzme takav rizik.

29-godišnjak se borio sa sistemom bilo to na krilu ili u ulozi broja 10.

Unatoč uspjehu bivše Benficine zvijezde, Angel Di Maria je uživao tijekom četiri godine provedene u Real Madridu, njegova solitarna godina u Engleskoj je bila sramotna i jedna od najgorih sezona za nekog igrača u povijesti Premier lige.

[su_watch_live_football]

United je tolio željan da zaboravi Di Mariju da ga nisu stavili na listu igrača koji su igrali za Manchester United i Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!