NaslovnicaVijestiOtkriven posljednji pokušaj PSG-a da zadrži Mbappea

Otkriven posljednji pokušaj PSG-a da zadrži Mbappea

Sva očekivanja su da Francuz Kylian Mbappe ode u prvaka Španjolske, Real Madrid. No, njegov sadašnji klub nije odustao od nade da će Mbappe napraviti preokret i ostati u klubu.

Objavljeno je da je PSG spreman udvostručiti njegovu trenutnu plaću, na nevjerojatnih 4 milijuna funti mjesečno, a Mbappeu je ponudio ogromnu naknadu od 100 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bit će uključeni i drugi bonusi za golove i uspjeh u Ligi prvaka. PSG je spreman platiti mnogo kako bi osigurao ostanak svog najcjenjenijeg posjeda.

Unatoč tome, razumije se da PSG zna da će Mbappe zaraditi znatno manje u Madridu i da njegov prelazak u Španjolsku nije vođen financijski.

Tijekom posljednjih 18 mjeseci, PSG je uradio mnogo toga kako bi pokušao uvjeriti Mbappea da ostane. Rekavši mu da je on srce kluba i da predstavlja klub na pravi način: Rođen u Parizu, globalni fenomen, nezaustavljiv u igri.

Vrijeme otkucava, a Madrid je uvjeren da će Mbappe završiti kao njihov igrač, ali ima li PSG još jedan trik u rukavu u očajničkom pokušaju da Mbappe ostane? Samo će vrijeme pokazati.



Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!