NaslovnicaVijestiOTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Manchester United dozvolio Herreri da ode besplatno!

OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Manchester United dozvolio Herreri da ode besplatno!

Jučer je Paris Saint-Germain i službeno potvrdio dolazak Andera Herrere besplatno nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor sa Manchester Unitedom.

Herrera tražio previsoku platu

Odlazak španjolskog veznjaka je uzrujao pojedine navijače kluba, posebno zbog toga što je odigrao poprilično solidnu prošlu sezonu. Ipak, ono što su danas objavili engleski mediji moglo bi promijeniti njihovo mišljenje o Herreri.

Naime, kako izvještava Goal, Manchester United je dozvolio njegov odlazak jer je tražio previsoku platu kako bi produžio ugovor. U izvješću piše kako je tražio čak 350,000 funti tjedno, po čemu bi postao jedan od najplaćenijih igrača kluba, što su čelnici odbili bez razmišljanja.

Herrera je na Old Trafford stigao u ljeto 2014. godine iz Athletic Bilbaa za 36 miliona eura. U proteklih pet godina u crvenom dresu je odigrao ukupno 189 utakmica, na kojima je postigao 20 golova i podijelio 27 asistencija. Za to vrijeme je osvojio četiri titule, FA Kup, Liga kup, Europsku ligu, te Community Shield.

Pored njega, klub bi uskoro mogao napustiti i još jedan veznjak, a riječ je o Paulu Pogbi, čiji agent Mino Raiola je danas priznao kako Francuz želi otići, te da su u upravi kluba upoznati s tim. Rekao je: “Paul Pogba ima želju napustiti Manchester United ovog ljeta. Svi u klubu, od trenera do vlasnika, znaju za to.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!