NaslovnicaVijestiOTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Real Madrid blokirao transfer Garetha Balea u...

OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Real Madrid blokirao transfer Garetha Balea u Kinu!

Nakon što su jučer skoro svi španjolski i engleski mediji objavili informaciju kako je transfer zvijezde Real Madrida Garetha Balea u Kinu već gotova stvar, danas se piše kako je taj transfer zapravo propao nakon što su ga blokirali čelnici ‘kraljevskog’ kluba.

Propao transfer Balea u Kinu

Novine Telegraph izvijestile su ranije danas kako od tog transfera zapravo neće biti ništa, jer su se predstavnici Real Madrida povukli iz pregovora. U izvješću piše kako je cijeli transfer blokirao predsjednik kluba Florentino Perez, koji je nezadovoljan ponudom koju je poslao Jiangsu Suning.

Naime, Bale je navodno već dogovorio osobne uvjete sa kineskim prvoligašem, sa kojim je trebao potpisati trogodišnji ugovor, po kojem bi zarađivao rekordnih milion funti tjedno. Njegov trener Zinedine Zidane prije nekoliko dana je uzburkao nogometnu javnost izjavom kako se nada da će Bale otići iz kluba što prije.

Velšanin se već nekoliko mjeseci povezuje sa odlaskom u brojne klubove, a pored klubova iz Kine, interes za njega su pokazivali još i Bayern Munchen, Paris Saint-Germain, Manchester United, kao i njegov bivši klub Tottenham Hotspur, iz kojeg je i stigao na Santiago Bernabeu u ljeto 2013. godine.

S druge strane, Marca je danas objavila kako je Baleova obitelj također poručila 30-godišnjaku da odbije ponudu Jiangsua, te da ostane u Europi. To su isto od njega zatražili i iz Real Madrida, jer smatraju kako će dobiti više novca za njega od europskih, nego od klubova iz Kine.

Kako stvari trenutno stoje, Bale će u slučaju ostanka na Santiago Bernabeu vjerovatno cijelu sezonu provesti na klupi za rezervne igrače, jer Zidane ostaje pri tvrdnji kako velški reprezentativac nije u njegovim planovima. Međutim, još uvijek postoji šansa da Jangsu pošalje bolju ponudu za njega, iako im je rok do srijede, kada se zatvara prelazni rok za klubove iz kineske Superlige.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!